بازدید مقامات عراقی از قلعه والی و موزه مردم‌شناسی شهر ایلام

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام، از بازدید هیئتی از مقامات عراقی از قلعه تاریخی والی و موزه مردم‌شناسی شهر ایلام خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، فرزاد شریفی گفت: هیئتی از مقامات کشور عراق در جریان سفر خود به استان ایلام، از مجموعه تاریخی قلعه والی و موزه مردم‌شناسی شهر ایلام بازدید کردند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام با بیان اینکه این بازدید با هدف آشنایی هیئت عراقی با ظرفیت‌ها و داشته‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری استان ایلام انجام شد، افزود: قلعه والی به‌عنوان یکی از شاخص‌ترین بناهای تاریخی استان و موزه مردم‌شناسی ایلام، بازتاب‌دهنده هویت، آداب و رسوم و سبک زندگی مردم این دیار است که مورد توجه و استقبال مقامات عراقی قرار گرفت.

شریفی با اشاره به اشتراکات فرهنگی میان استان ایلام و استان‌های همجوار کشور عراق اظهار کرد: این‌گونه بازدیدها نقش مهمی در تقویت دیپلماسی فرهنگی، توسعه تعاملات گردشگری و افزایش شناخت متقابل میان دو طرف دارد.

او خاطرنشان کرد: استان ایلام با برخورداری از آثار تاریخی شاخص، موزه‌های فعال و ظرفیت‌های متنوع گردشگری، آمادگی کامل برای توسعه همکاری‌های مشترک گردشگری و فرهنگی با استان‌های همجوار کشور عراق را دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404092501863
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha